Дарителска седмица за месец Март

Дарителска седмица за месец Март

Скъпи приятели, както ви съобщихме през месец Януару, новата 2016 година е годината на изграждането на Run-a-Way като социално отговорна компания, която подпомага кампании в полза на културата, екологията, обществено значими каузи и други.

Всяка социално отговорна седмица ще протече под мотото „ВИЕ ПОРЪЧВАТЕ, НИЕ ДАРЯВАМЕ!“.

Този месец, Март, кампанията, по която ще набираме средства ще бъде подкрепена от красивата Елена Кучкова. Каузата, която съвместно ще подпомогнем е: Да спасим Ивалена. 8-годишното момиче е с изключително рядко заболяване и се нуждае от нашата помощ. Малката Ивалена страда от автоимунна епилепсия. В цял свят има известни само 6 подобни случая. За терапията й са нужни средства, които са непосилни за семейството.

Заради липсата на средства момиченцето е пропуснало последните два курса от лечението и състоянието й рязко се е влошило. Нужни са около 30 хиляди лева за двуседмичната терапия, от която на първо време се нуждае Ивка.

Парите от печалбата на кутии с цветя, продадени в дарителската ни седмица (28.03.- 03.04.) ще бъдат преведени по дарителската сметка на името на майката на Ивалена, Антоанета Станкова Гергинова. А първите 10 поръчали кутии, ще получат календар с прекрасната фотосесия на Елена Кучкова!

Ако искате да помогнете, можете да дарите средства и директно по сметката:

BG38UBBS80021099761130
Банка ОББ
BIC – UBBSBGSF

Повече информация ще намерите във Facebook страницата „Да спасим Ивалена“.

 

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *