Кутията на Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева

Кутията на Бориса Тютюнджиева

1901298_841273355947762_8483523700548395966_nБориса Тютюнджиева – дамата, която сме свикнали да виждаме винаги усмихната и с пленяващо излъчване. Тя започва своята кариера през 2006г. с приз „Кралица на красотата“, а през 2015г. тя вече е собственик на модната марка „Chikozia“. В своите колекции тя залага на луксозната изтънченост и изчистените форми, точно като кутиите на Run-a-Way. На стилните дрехи и обувки прекрасно подхожда и една стилна кутия с цветя! :)
Бориса, благодарим ти, че сподели своите цветни виждания. :)


Кое е любимото Ви цвете?

Здравейте. :) Всички цветя са ми любими,щом са подарени с любов и положителна енергия…ако трябва да конкретизирам по-точно, обожавам лилиуми, рози, както и нетипичните слънчогледи :) много са ми слънчеви и зареждащи.

Какви цветя обичате да подарявате?

Като цяло подарявам цветя според човека и повода, но предпочитам да го правя с живи растения в саксия…разбира се, ако това е възможно, тъй като не всеки повод го позволява. Обожавам изобилието и поради тази причина букетите, които подарявам са винаги огромни и наситени откъм цветове.

Как според Вас изглежда любовният букет?

Аз съм човек,който може да се разтопи от една единствена роза…Най-важното е емоцията, която ти предава човекът,който подарява цветята… Разбира се, харесвам и прекрасните ,масивни композиции от различни цветя :) ..все пак съм жена..

А този в знак на приятелство?

Всички цветя символизират любов, приятелство, емоция…Но аз лично обожавам да подарявам на най-близките си приятелки – слънчогледи…в символ на лудостта, младостта, слънчевата емоция и ентусиазъм. :)

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Ами…не мисля, че съм подарявала цветя на мъж…по-скоро не съм.11012030_851346194940478_9014495145822066774_n

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Разбира се, че съществува…и то не само с модата. Цветята са връзката с любовта, заобикалящия ни свят, приятелите ни, партньорите в живота ни и всичко любимо и красиво. Трябва да присъстват по-често в ежедневието ни, за да ни зареждат с позитивизъм.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Поздравявам Ви за креативната идея на фирмата Ви и вярвам, че много хора, в това число и мое лице, ще бъдат ваши клиенти и ще радват всички любими хора в живота си с красивите Ви и нестандартни букети. Целувки и успех !!

 

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *