Кутията на Весела Тотева-Топузакова

Весела Тотева

Кутията на Весела Тотева-Топузакова

Весела ТотеваВесела Тотева – Топузакова е една крехка, мила и много привлекателна дама. Моден дизайнер, собственик на моден бутик, водеща, съпруга на футболиста Елин Топузаков, майка…дълъг е списъка с успехите на тази прекрасна дама. Бутикът й „Vincit“ е един изключително успешен проект, който облича редица от известните имена в българските бизнес и шоубизнес среди. Лица на марката са известни лица като Емилия, Ваня Пенева, Ели Кучкова и дори самата Весела. Името на бизнесдамата само говори за нея – весела, усмихната и добронамерена. :)
Весела, благодарим ти, че се довери на нас за декорирането на бутика си, както и за интервюто! Знаем, че рядко даваш интервюта и за нас бе чест! :)


Кое е любимото Ви цвете?

Аз съм голям фен на цветята като цяло. Харесвам роза, лалета, орхидеи, но може би най-много божурите.

Какви цветя обичате да подарявате?

Много харесвам нестандартните решения в букетите. За мен не е задължително един букет да е огромен, за да казва много. По-скоро харесвам малките, но семпли неща, бутиковите – точно като вашите цветя в кутии.

Как според Вас изглежда любовният букет?

Хмм…не знам, но аз си го представям в бяло или бледорозово. Обожавам бели рози – много стилно, нежно и любовно ми е като видя подобна комбинация. Вярно е, че казват, че червените рози са израз на любов, но белите са ми фаворит. Може би любовният букет трябва да е голям, подреден в подходящата форма и със семпла, но дебела панделка.

А този в знак на приятелство?

Весела Тотева

Този в знак на приятелство, може би, носи различни послания, както смешни, така и разтапящи, казващи много неща. За рождения ми ден получих такъв от моя много близка приятелка с лека символика, с аксесоари, които ни свързват по някакъв начин…Може би това е един от букетите, които винаги ще помня.

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Ами като се замисля май не съм.

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Разбира се. Модата и цветята са едни от най-красивите неща в света, който ни заобикаля. Често пъти флоралните мотиви са едни от водещите при световните дизайнери. Много ревюта или презентации са подвластни на цветята. Една от последните колекции на D&G, посветена на жената майка, беше изразена чрез рози, вплетени в роклите.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Имате една изключително важна и приятна задача – да правите хората щастливи. Какво повече да ви пожелая?! :)))

Весела Тотева

 

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *