Кутията на Гергана Капзамалова

Гергана Капзамалова

Кутията на Гергана Капзамалова

Гергана КапзамаловаГергана Капзамалова е една ослепителна дама, която освен, че изглежда безупречно е и изключително интелигентна. Тя е както регионален мениджър с висок коефициент на интелигентност, така и прекрасно оформен спортист. Гергана е позната като участник в реалити формат, в който се показа като изключително принципен човек с ясни позиции. Дама, която заслужава уважение, че стои зад принципите си и изискванията си и не прави компромис с тях. Рядко се срещат толкова амбициозни, мотивирани и постоянни дами като Гергана, качества, които доказва и с тежките спортни тренировки. Спортът оформя характери и не е за слаби личности! 

Гергана, радваме се, че имахме честа да общуваме с теб! :) 

 

Кое е любимото Ви цвете?

Орхидея, лале.

Какви цветя обичате да подарявате?

Харесвам цветята в саксия, предпочитам да подарявам живи цветя.

Как според Вас изглежда любовният букет?

Независимо от какви цветя ще е направен, любовният букет трябва да бъде подарен и поднесен с много емоция, за да успее да завладее сърцето на любимия човек.

А този в знак на приятелство?Гергана Капзамалова

За мен този букет трябва да е възможно най-естествен – без излишни панделки, декорации и хартии, защото приятелството е истинско, тогава когато е неподправено и чисто.

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Преди доста години, когато бях ученичка, съм подарявала букет на класния ми ръководител, когото уважавам и на когото съм благодарна и до ден днешен, че успя да запали у мен желанието за знание. Е, преди 20 години нямаше голям избор на цветя :))))

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Разбира се. Едно цвете може да бъде акцент към определен аутфит, да е декорирано към шапка или да бъде небрежно сплетено в косата.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Пожелавам на целия екип най-вече да бъдете здрави, да продължавате да бъдете креативни и чрез най- прекрасните посредници – цветята, да карате все повече хора да се усмихват и да бъдат щастливи. Успехи!

Гергана Капзамалова

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *