Кутията на Джулия Ангелова

Кутията на Джулия Ангелова

Джулия АнгеловаДжулия Ангелова, топ гримьорът на звездите. Дамата с красива усмивка и още по-красиво сърце. Мила, талантлива и красива, тя превръща всяко момиче в истинска принцеса. С изящна лекота и лек размах на четката дамите сиаят от щастие и увереност. Джулия носи заряд, които се откроява от снимките, от един разговор, от няколко разменени думи. Щастливи сме, че работата ни, ни срещна с нея! Прекрасна си, Джулия! 

Благодарим ти за интервюто! 


Кое е любимото Ви цвете?

Любимото ми цвете е лилиумът. Това е едно от малкото не само красиви, но и прекрасно ухаещи цветя.

Какви цветя обичате да подарявате?

Обичам да подарявам лилиуми, слънчогледи и рози.

Джулия Ангелова

Как според Вас изглежда любовният букет?

Любовният букет е съставен от много на брой червени рози, подредени под формата на сърце. А в добавка към него може да има един хубав голям шоколад.

А този в знак на приятелство?

Букетът в знак на приятелство трябва да е съобразен с човека, на когото се подарява, а именно да е съставен от любимите цветя на човека. По този начин ще се зарадва най-много.

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Не. Смятам че букетът е предназначен за дамите и не е уместно да се подарява на мъж.

Джулия Ангелова

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Според мен за съжаление има връзка и тази връзка е по скоро свързана с мода за подаряване на определен вид цвете. Цветята винаги са съществували, но когато се установи мода на подаряване на даден букет, цвете или саксия, то тя се разпространява сред всички и измества постоянната красота на цветята. Ако си почитател на розата, то с времето може да продължиш да си нейн почитател или да я смениш с някое цвете, което те определя в момента, но да харесваш някое цвете само заради това, че е модерно, те прави непостоянен. Цветята винаги трябва да са на мода и да се подаряват на дамите, защото ги правят щастливи и им показват внимание и обич!

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Пожелавам на Run-a-Way да сте здрави, да имате късмет в личен и професионален аспект и да обичате това, което правите и да го правите с много любов, защото така ще бъде най-доброто и най-красивото. Пожелавам Ви още с творенията си винаги да уцелвате сърцето и вкуса на клиентите си. Успех. :)

Джулия Ангелова

 

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *