Кутията на Елеонора Манчева

Елеонора Манчева

Кутията на Елеонора Манчева

Елеонора МанчеваЕлеонора Манчева, носителката на титлата “Мисис България 2006” и “Мисис Вселена 2007”, сподели с нас своите цветни предпочитания. Тя освен красива е и много успешна дама. Нейният стил и мнение са известни в хайлайф средите и всички следят нейните изяви с интерес. Работеща в сферата на маркетинга, тя постига високи кариерни върхове. 
Благодарим ти за отговорите, Елеонора! :)


Кое е любимото Ви цвете?

Любимото ми цвете е розата! Според мен розата е царицата на цветята. Тя има великолепни цветове, благоухание и тайнственост, която носи в себе си. Това красиво цвете е вдъхновявало художници, писатели, поети…

Какви цветя обичате да подарявате?

За да предадем дадено послание чрез цвете, трябва да обърнем внимание на три критерия като: количество,цвят и символика. Старая се да подбирам правилния букет според човека, на който трябва да го подаря. Поднасянето на букет е жест, уважение и почит!!!

Как според Вас изглежда любовният букет?

Цветята имат различно символично значение като: уважение, признание, любов, обожание! Любовният букет, според мен, е от ярко червени рози с цел да се подчертаят силните любовни чувства към някоя дама!

А този в знак на приятелство?

Елеонора Манчева

Жълтият цвят символизира приятелството.Чрез цветята човек може да изрази всички оттенъци на чувствата си.

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Никога не съм подарявала цветя на мъж.

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Цветята и модата са огледало на красотата! Връзката помежду им е много силна. Цветята присъстват върху дрехите като флорални мотиви. Цветята в модата никога не увяхват! Те са неустоим мотив за пролетта. Връзката помежду им разкрива райската градина на модата!

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Поздравления за хубавото начинание! Пожелавам на Run-a- Way голям успех и висок ръст в продажбите. Бъдете все така ентусиазирани и целеустремени!!!

Елеонора Манчева

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *