Кутията на Ели Кучкова

Ели Кучкова

Кутията на Ели Кучкова

Ели КучковаЕлена Кучкова е една нежна и винаги усмихната дама, която познаваме като златен медалист на конкурса Мис Плеймейт 2013, като участник във Вип Брадър 2014, като модел и други. Нейните медийни прояви винаги са пропити с позитивизъм, с голяма доза забавление и полъх на наивитет. Нейната искреност и откритост й печелят симпатиите на аудиторията. :)
Ели, благодарим ти за милото отношение и хубавите думи. Приятно е да се общува с теб! :) 


Кое е любимото Ви цвете?

Розата – тя символизира любовта и възхищението от този, на когото се подарява. Червена, жълта, бяла, розова…всякаква. Обожавам ги.

Какви цветя обичате да подарявате?

Още като мъничка си спомням , че много обичах да откъсвам от градината цветя , да правя букет и да го подарявам на баба ми, като й ходех на гости. В съзнанието си съм запаметила тези, така красиви пролетни цветя като зюмбюли, лалета, нарциси, хризантеми, божури. :) Харесвам много пролетта, защото всички растения и цветя започват да цъфтят, наоколо става шарено, зелено и ароматно. :)

Как според Вас изглежда любовният букет?

Символът на силната и вечната любов са бели и червени рози – 100 на брой. :) Щастлива съм да се похваля, колко обичана жена съм. Когато получих цветята бях толкова развълнувана и щастлива…Дамите обожават цветята и често те са всичко, за което мечтаят – едно красиво цвете от любимия, струва повече от скъпи подаръци и ненужни вещи.

А този в знак на приятелство?

Цветята са един винаги подходящ и емоционален подарък, който бележи голям успех. Те са знак на уважение, внимание, любов. На приятелка бих подарила букет от лалета, защото те са символ на най-искрени чувства и обич, а защо не и зюмбюл, те имат много силен и приятен аромат . Сещам се и за красив букет от хризантеми с различни цветове. Те са непретенциозни и подходящи за всякакви поводи.

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?Ели Кучкова

Не ми се е налагало (хахахаха)

Според вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Световно известният холандски флорист Йохан Лихер е казал: ‘’ Цветята и Модата са огледало на красотата ‘’.
Във висшата мода много известни дизайнери използват флоралните мотиви. Цветята се използват не само в направата на дрехи, а също така и в грима, в прическите, в маникюрите. :)  За да се разходим из райската градина на модата можем да тръгнем от Ню Йорк, да минем през Милано и да акустираме в Париж. Някои дизайнери дори издигат модната пролет в култ. И Модата и Цветята отразяват красотата, връзката между тях е голяма и силна и най-вече видима.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Да продължава да прави невероятно красиви кутии с цветя, да радва своите клиенти, да заразява хората с хубаво настроение, но преди всичко друго желая на екипа ви много здраве и огромни успехи.

Елена Кучкова

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *