Кутията на Жана Танева

Жана Танева

Кутията на Жана Танева

Жана Танева

фотограф: Алекс Митаров

Жана Танева е очарователна водеща, която всички познаваме като „адреналинката Жана“. Тя е със страхотно излъчване, което зарежда с позитивизъм и вечно усмихната покорява зрителските сърца. Жана се справя успешно както с воденето, така и танците, майчинството и поддържането на перфектна форма. Тя е супер мама, което доказва съществуването им. ;)
Жана, благодарим ти, че ни сподели за своите цветни предпочитания! :) 


Кое е любимото Ви цвете?

Толкова обичам цветята, от най-малките до най-големите, полски, градински, планински. Невъзможно е да кажа само едно. Харесвам орхидеи, рози, лилиум, момина сълза, теменужки, фрезии и т.н.

Какви цветя обичате да подарявате?

През последните няколко години подарявам само живи цветя, защото спомена остава за дълъг период у човека. Едно живо цвете може да бъде част от живота на човек много години, стига да има желание и да се грижи с любов за него. Обикновено се спирам на цъфтящите, защото вдъхват много естетика и красота, не само в дома, но и в душата на човек.

Как според Вас изглежда любовният букет?

Влюбените носят помежду си много силна енергия, която позволява на интуицията им да усети какви трябва да са цветята, които ще накарат половинката да сияе от щастие. При всяка двойка любовният букет е индивидуален.

Жана Танева

А този в знак на приятелство?

И тук важи същото правило. Когато аз подарявам цветя на приятел се доверявам на очите си, които ще харесат онова цвете, което интуицията ми им е подсказала, че ще се хареса най-много на въпросния човек.

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Честно казано, не. Но бих подарила дърво(палма)ако знам,че ще се грижи за него.

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Цветята са неизменна част от модата. Не един или двама световно известни, а и български дизайнери са правили колекции с флорални мотиви. На мен ми допадат много и мисля, че подчертават още повече женствеността и чара и на една жена.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Правете хората щастливи, като храните сетивата им с красивите цветове и аромати на природата!

Жана Танева

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *