Кутията на Жени Калканджиева

Жени Калканджиева

Кутията на Жени Калканджиева

Жени КалканджиеваЖени Калканджиева е едно от най-ярко открояващите се лица в медийното ни пространство. Тя е дамата, която винаги свързваме с думите стил, интелект, красота, успех, професионализъм, характер…Мис България 1995 и президент на модна агенция „Визаж Моделс Груп“, многобройно е доказвала, че професионализмът й и вниманието към детайла водят след себе си успехи. Виждали сме я в роля на модел, на бизнес дама, на водеща, на участник в реалити формати и винаги е показвала себе си като естествен човек, далеч от светската суетня и предрасъдъци.
За нас бе чест да комуникираме с тази достойна дама! Благодарим ти, Жени! :)


Кое е любимото Ви цвете?

Любимото ми цвете е лале. Цвят Бордо.

Какви цветя обичате да подарявате?

Обичам пъстри и цветни букети.Предпочитам пролетни цветя, като зюмбюл, кокиче, фрезия, люляк, но харесвам и слънчогледи например. Красив букет може да се направи и от магарешки бодил стига дизайнерски да бъде изпипан.

Как според Вас изглежда любовният букет?

Любовния букет трябва да изглежда какъвто би се харесал на партньора. Никой не бива да си мисли, че прави любовен букет, ако не знае кои са любимите цветя на партньора. Любовта е част от опознаването на човека, на неговия характер.

А този в знак на приятелство?

Този букет може да носи послание, както всяко цвете и ако е придружен с искрено и мило пожелание, може да разплаче от умиление всеки човек. Но както знаете, всичко е много индивидуално.

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Да, подарявала съм. За мен подходящи са: алапиния, алстромерия, амарант, антуриум. Има още много други. Просто за мен по-подходящо за мъжете е цветето да е само едно. 12181796_980810415290439_1132867728_n
Tе не са толкова цветни, пъстри и многопластови като нас жените.

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Абсолютно. Разбира се, че букетите като дизайн се променят в годините и разбира се, че модните дизайнери винаги са се стремили да възпроизведат цвета на живото цвете в плат. Да не говорим за щампите и украските. Темата е много дълга и необятна. Десенът при цветята винаги е заемал важна роля, както украските при животните.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Ще пожелая: много смели фантазии и ферии от цветя.

Жени Калканджиева

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *