Кутията на Ирина Тенчева

Ирина Тенчева

Кутията на Ирина Тенчева

Ирина Тенчева

фотограф: Костадин Кръстев -Коко за Elle

Ирина Тенчева е стилна и красива дама, която заразява зрителите пред малкия екран с ентусиазъм, разказвайки за добрите хора и техните истории. Тя ни показва, че монетата винаги има две страни и ние избираме от коя страна да я погледнем, а нейната е винаги откъм хубавата. :)
Ирина е лъчезнарна, усмихната, позитивна и изключително любезна личност. Виждаш я за пръв път, а вече ти е симпатична. Магнетична и интелигентна, елегантна и чаровна, тя е от хората, за които трябва да се говори само хубаво или нищо!

Ирина, за нас бе чест! :)


Кое е любимото Ви цвете?

Най-много обичам лалетата.

Какви цветя обичате да подарявате?

Пролетни –лалета, фрезии, нарцис.

Как според Вас изглежда любовният букет?

Любовният букет се различава от нелюбовния такъв единствено по посланието, което го съпътства. Думите, които придружават цветята са тези, които носят истинската радост. Красивите растения с нежния си аромат са нещо като ехо на чувството, с което обичащият човек поднася цветята.

А този в знак на приятелство?

Трябва да е свеж, оптимистичен и отново с някакъв личен жест, закачка, с който да покажеш, че цветето не просто съпътства по задължение основния подарък, а е част от посланието.

Ирина Тенчева

фотограф: Костадин Кръстев -Коко за Elle

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Последно май подарих един есенен букет от слънчогледи и мини декоративни тикви на Евгени Минчев след излизането му от Биг Брадър.

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Не мога да коментирам дали стилът на цветята следва стрийт модата в облеклото, но със сигурност забелязвам, че и в букетите има някакви вълни… В детството ми под “обикновен букет” се разбираше букет от карамфили, “букет за деня на майката” означаваше едно лале в целофан, а “специален букет” – микс от рози и гербери. Днес всичко зависи от въображението на търговеца и клиента.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Обичам смелите хора, които дръзват да проправят път на новото и нестандартното. Стискам ви палци и ви желая ентусиазмът, с който стартирате този бизнес да не ви напуска никога.

 

Ирина Тенчева

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *