Кутията на Константина Живова

Ина Живова

Кутията на Константина Живова

12166204_10206901088260185_1515382295_n

Константина Живова е модел, водеща, актриса, видео-блогър на проекта „www.trywithina.com“ и не спира да ни изненадва с нови и нови успешни проекти. На екрана тя се откроява с неповторимо очарование и широка усмивка.
За нас бе изключително удоволствие да комуникираме с нея и да разберем какви са нейните предпочитания за цветя. Също като нея и цветята, на които симпатизира са пъстри, свежи и с много позитивен полъх.
Константина, радост е да се общува с теб! :)

Кое е любимото Ви цвете?

Обичам цветята. Харесвам различни цветя, но много обичам лалета.

Какви цветя обичате да подарявате?

Харесвам изчистени и стилни букети. Много ми допадат съчетанията на красиви градински цветя, цветни и свежи. Когато са увити със стилна хартия или дори просто един прозрачен целуфан съм доволна.

Как според Вас изглежда любовният букет?

Всички си представят рози, когато става дума за любовен повод. Според мен не е задължително. Наистина те придават по-голяма страст на повода, но букет подбран със стил и любов, който е направен от други цветя би имал същия ефект.

А този в знак на приятелство?

Приятелството го свързвам с по-цветни тонове и по-шантави цветя. Лалета, градински цветя или съчетания на цветни рози с други цветя също мисля, че ще направят получателя щастлив.

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Не.12179038_10206901084460090_1304573697_n

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Разбира се. Цветята са изкуство. Да подариш красив букет, който да е подбран спрямо повода е голям талант, особено ако си ценител на жестовете. Важно е какви букети подаряваме. Според мен мъжете трябва да знаят, че жените обръщаме сериозно внимание на подарените цветя, и затова мъжката част трябва да се старае повече.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Пожелавам да продължат да усмихват хората. Един букет, направен с вкус и любов е достатъчен, за да ни направи щастливи!

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *