Кутията на Кристина Гунчева

Кутията на Кристина Гунчева

Кристина Гунчева

Красота, изящност, грация, талант, успех, обаятелност…или просто Кристина Гунчева. Тя е професионален играч по волейбол, оценена на национално и международно ниво. Тя е млада, красива и стилна дама. Тя е атрактивна, интересна и чаровна.

Спортната й кариера на разпределител преминава през едни от най-добрите отбори в България и чужбина – Казанлък Волей, Славия, Ордю Телеком Спор (Турция), Алупроф ТФ (Унгария). Гледали сме я в различни първенства и сме се гордеели, че България има толкова прекрасни млади таланти. 
Спортът изгражда истински хора!

Благодарим ти за интервюто, Криси! Горди сме, че в нашия блог ще присъства името на страхотна спортистка и дама като теб! 


Кое е любимото Ви цвете?

Харесвам и се радвам на всички цветя. От малка винаги съм обожавала лалета, но най-голяма усмивка ми предават калите – няма нужда да са поднесени даже в голям букет!

Какви цветя обичате да подарявате?Кристина Гунчева

Обичам да подарявам цветя, повече отколкото да получавам. Според повода и сезона, избирам различни, но най-голямо удоволствие изпитвам, когато подарявам пролетни цветя. Някакси предават повече положителни емоции и те зареждат.

Как според Вас изглежда любовният букет?

В днешно време има тенденция любовта да се изразява чрез цветя – колкото по-голям е букетът, толкова по-силна е любовта…доста неправилно! За мен всеки букет, без значение вида и размера, подарен от любимия човек, носи определена сантименталност, както казах стига ми и едничка кала. Да подариш цвете е един сигурен жест да дариш усмивка някому, а ако е от специалния за нас човек, винаги може да се нарече любовен.

Кристина ГунчеваА този в знак на приятелство?

Цветен, ароматен, може би букет от лалета или хризантеми.

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Не ми се е случвало до сега, не мисля, че мъжете могат да оценят цветятата достатъчно.

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Несъмнено! Много дизайнери могат да черпят от изяществото на цветата и техните цветове и да бъдат вдъхновени.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Цветята са малка радост, която в ежедневните ни сиви дни придава голяма доза позитивизъм. Продължавайте да радвате и да изненадвате хората с красивите си кутии.

Кристина Гунчева

 

 

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *