Кутията на Лили Стефанова

Лили Стефанова

Кутията на Лили Стефанова

Лили СтефановаЛили Стефанова е дамата, която ни показва как да поддържаме форма с различни интересни, занимателни и стимулиращи тренировки. В предаването „Преди обед“ тя ни запознава с тренировките на известните личности и как те поддържат форма. Благодарение на нея се запознаваме с нови методи за ваене на фигура, както и колко изтощителни могат да бъдат наглед леки тренировки. Самата тя е в прекрасна форма и вечно усмихната следва темпото на всяка тренировка. 
Лили, страхотна си! Благодарим ти! :)

 

Кое е любимото Ви цвете?

Малко хора знаят, че се казвам Лилия и нося името на това красиво водно цвете. Аз самата съм едно голямо живо цвете. :))) Цветята ми носят радост и наслада със своите цветове, форми и аромати и ме карат да се усмихвам. Обожавам люлака, розата, лалето, орхидеята, божура.

Какви цветя обичате да подарявате?

Цветята ни правят по-естествени в общуването. Обичам да подарявам живи цветя, за да могат да красят и внасят настроение дълго време.

Как според Вас изглежда любовният букет?

Любовният букет трябва да е отражение на темперамента и характера на жената, и разбира, да е поднесен с много любов.

Лили Стефанова

А този в знак на приятелство?

Щур, цветен и забавен! Трябва да предизвика голяма усмивка.

Подарявала ли сте цветя на мъж?

Да, на моя малък принц, синът ми. :)))))

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Винаги е съществувала. Цветята присъстват в нашето ежедневие постоянно. Дали като истински цветя, аксесоар или просто флорален десен на дреха, винаги внасят свежест и настроение в деня ни.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Красивото цвете може да промени атмосферата в едно помещение, да предизвика усмивка и да ни промени деня. Не спирайте да радвате и правите хората щастливи!

Лили Стефанова

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *