Кутията на Марта Вачкова

Марта Вачкова

Кутията на Марта Вачкова

Марта ВачковаМарта Вачкова е позната на всички ни българска актриса и телевизионна водеща. Дъщеря е на неповторимия актьор Григор Вачков и е наследила неговия талант. Известна е с участието си в редица успешни телевизионни продукции. Тя е талант, както като актриса и водеща, така и с умението си да накара човек да се усмихне. Някой спомня ли си да е виждал Марта Вачкова без усмивка на лицето си?! Аз не.
Благодарим ти Марта, че ни заразяваш с усмивки и настроение! Страхотна си и продължавай да ни зареждаш със щастие от малкия екран! :)


Кое е любимото Ви цвете? 

Невен. Обичам това цвете още от дете.  Вкъщи винаги има невен и бабини сладки…Въпреки че невенът няма хубаво ухание, той има аромат на свежа трева, което е чудесно.

Какви цветя обичате да подарявате? 

Обичам да подарявам саксиини цветя. Те живеят по дълго и са по-трайни. Също така харесвам да поднасям пъстри букети, съставени от различни цветя и зеленини, точно като живота…като различните типове хора.

Как според Вас изглежда любовният букет?

Той може да е съставен само от едно цвете. Не е нужно да има хартия, целуфан, украси…колкото по-изчистен е, толкова по-истински е, като например букетче кокичета. Тук важен е погледа, важни са думите. Красивите и огромни букети показват щастие и благоденствие, но ако е съкровено чувството и малка китка ще свърши работа.

А този в знак на приятелство?

Важното е да отговоря на човека. Различните цветя отиват на различни хора…едни обичат рози, други лалета, майка ми например обича нарциси и лалета. Както животните приличат на хората, така и цветята приличат на хората, така че ги избирам спрямо личността. Цветето е живата красота на нашия дом. Толкова е красиво да виждаш живи цветя около себе си…в косите на младите момичета, на абитуриентките, на булките. Дори аз имам маргаритки в косата си на моя абитуриентски бал и бе изключително красиво.

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Разбира се. Най-често на моя най-любим приятел Владо Пенев. Когато има премиера винаги е отрупан с кошници с цветя и помагам с транспортирането им. Той страшно много се радва на цветя и е луд градинар. Има прекрасни цветя в дома и градината си. Мъжете не бива да се срамуват да получават цветя, букети може би не е много мъжествено, но цветя…Да се срамуваш да получаваш цветя е все едно да се срамуваш, че харесваш птици или деца.

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Марта Вачкова

Да. Цели линии в модата са изградени с флорални мотиви. Кензо има страхотни флорални десени, колекции с цветни мотиви и аз лично много ги харесва. Обичам цветя във всякакъв вид – на покривки, на пердета, на чаршафи…Цветето е нещо, което нещо винаги усмихва.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Пожелавам ви да зарадвате и усмихнете много хора, тъй като това е нов начин за радост и нов начин да се усмихнем. :)

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *