Кутията на Надина Горанова

Кутията на Надина Горанова

11745409_1683242575239379_4952949751164400744_n

Надина Горанова е собственик на един от най-четените модни блогове в Холандия “ Spottedstyle.net“. Освен много стилна, тя е и изключително лъчезарна, като с усмивката си сме сигурни, че озарява цял Амстердам.
Нейната кутия бе пълна с разнообразни цветя и тонове, също като нейната артистична личност! 


Кое е любимото Ви цвете?

Всяко цвете има уникална красота и е дар от природата, на който може да се радваме и възхищаваме. Винаги съм обичала бели  рози. Докато живеех в България и прекарвах рожденните си дни със семейството ми, на всеки мой специален ден получавах голям букет от рози от тати и брат ми, а букетите от мама са винаги много цветни и пролетни.

Какви цветя обичате да подарявате?

Цветята които избирам зависят от повода и човека, когото искам да зарадвам. Най- често този човек е мама, било то с повод или без. Също така обичам да подарявам букети на близките ми приятелки за рожденните им дни и специални поводи. Подаръкът не е цялостен без картичка и букет. Понякога е трудно на намериш различен, нестандартен букет от цветя. Това, което отличава Run-a-Way е, че има отношение към клиента и детайла и създава единствена и уникална изненада, специално предназначена за определения човек, карайки го да се чувства още по-специален.

Как според Вас изглежда любовният букет?

Подарен и изпълнен с любов. Няма значение какво е цветето, ако е подарено от важния за мен човек. Показаното отношението и вниманието е важно. Един малък жест може да означава много.

А този в знак на приятелство?

Винаги избирам свежи, цъфтящи букети с различни цветове, в знак на постоянно разцъфващото приятелство между мен и определения човек. ‘’When you plant a seed of love, it is you that blossoms.’’

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Не, но за всичко има първи път. Ако ми се наложи, знам към кого да се обърна. Сигурна съм, че Run-a-Way ще ме изненада както мен, така и определения мъж с креативност.

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?10259703_1478907462339559_5322189808662442631_n

Цветята имат сила и способност да изразяват чувства, за които думите не стигат. Един малък жест на внимание говори много повече от казани думи. Същата сила се съдържа и в модата. Чрез нея изразяваме своята индивидуалност и показваме на света кои сме, без да е нужно да говорим.

Какво бихте пожелали на Run-a-Way?

Пожелавам на Run-a-Way да продължава да носи усмивки на още много момичета, така както успя да зарадва и мен. Да преследва мечтите си смело и  Run-a-Way an amazing journey full of beauty with class and style to the top! Keep on blooming!

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *