Кутията на Преслава Пейчева

Преслава Пейчева

Кутията на Преслава Пейчева

Преслава ПейчеваПреслава Пейчева, чаровната русокоса певица, която всички познаваме по специфичния глас и нежното изпълнение в ритъма на музиката. Тя е вокалист на група „Те“ и заедно с тях участва в различни проекти, които всички гледаме с интерес, а именно „Мюзик айдъл“, „Шоуто на Иван и Андрей“ и други. Красивата блондинка не само придава женственост на групата, но и запленява публиката с очарование. Усмихната, крехка и в същото време уверена в изпълненията си, за нас е удоволствие да я наблюдаваме.
Преслава, радваме се, че имахме удоволствието да общуваме с теб! :) 


Кое е любимото Ви цвете?

Обичам неоткъснатите цветя. Тези в градината. Живи са и ароматни. Харесвам пролетните цветя – минзухари, кокичета, зюмбюли, лалета… И също така обожавам люляк и полетата от слънчогледи! Но най-много обичам цветятя, които получавам, когато съм на сцената, признавам си!

Какви цветя обичате да подарявате?

Зависи от човека. Последният път подарих орхидея. Просто така се случи, защото ги видях толкова много и различни, и спонтанно реших да зарадвам някого именно с орхидея.

Как според Вас изглежда любовният букет?

Преслава Пейчева

За мен няма значение как изглежда, щом е поднесен с любов.

А този в знак на приятелство?

Отново зависи от повода, човека и какво послание трябва да има. Мисля, че трябва да е нещо закачливо, пъстро. Може би са подходящи и цветята в саксия, за да имат по-дълъг живот.

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Единствено, когато поднасям цветя на официални събития и мъжът има голям повод – годишнина, концерт, обикновено са букети с по-строг вид, например със стрелиций.

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Съществува, защото действат вдъхновяващо и присъстват в цялото си разнообразие и цветове в десените на всеки нов сезон. Харесвам как италианските дизайнери успяват да включат цветятя много стилно и умело в колекциите си.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Пожелавам ви вдъхновение и креативност, за да правите хората щастливи!

Преслава Пейчева

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *