Кутията на Сесил Каратанчева

Сесил Каратанчева

Кутията на Сесил Каратанчева

Сесил КаратанчеваСесил Каратанчева – нашата тенис гордост и красива млада дама. Сесил е освен много чаровна, усмихната и атрактивна млада дама, така и интелигентна, амбициозна и успешна личност. Колко човека могат да се похвалят с успехи в световен мащаб на 15-годишна възраст? Малко. Е, тя е една от тях. Прекрасна спортна кариера, завладяваща усмивка и страхотно излъчване, това е Сесил Каратанчева. Радваме се, че имахме възможността да комуникираме с нея и да разберем, че харесва също толкова крехки и нежни цветя, точно като нея. 
Благодарим ти, Сесил! :) 


Кое е любимото Ви цвете? 

Бяла кала е любимото ми цвете. Прилича ми на красива камбанка. Самото цвете е също нежно и много красиво.

Какви цветя обичате да подарявате?

Орхидеята е най-честият ми избор за цвете, когато правя подарък. Изисква доста грижа, но оставя следа в човека, на когото се подарява.

Как според Вас изглежда любовният букет?

Сесил Каратанчева

Според мен няма значение как изглежда. Дори едно цвете поднесено от любимия човек може да ме направи изключително щастлива. Жестът и вниманието винаги са най-важни за мен.

А този в знак на приятелство?

В приятелството, както и в любовта, цветето демонстрира топли чувства и специално отношение. То е красив посланик, на когото не са нужни думи.

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

На мъж не съм. Според мен жените най-добре може да оценим цветята със цялата им красота и значение. За мъжете те са по-скоро начин да покажат неща, които понякога им е трудно да изкажат.

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Със сигурност. Модата е свързана с безброй цветове и модели. Не малко световни дизайнери са казвали, че музата им за мода или дадена колекция идва от цветята. Цветята носят енергия, живот и красота. Всичко, което иска да предизвика и модата в хората.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Пожелавам ви да не спирате ни радвате и творите красота с цветя. :)

Сесил Каратанчева

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *