Кутията на Снежина Вълкова

Снежина Вълкова

Кутията на Снежина Вълкова

Снежина ВълковаСнежина Вълкова е едно от най-атрактивните лица в модните среди. Тя е с екзотична визия, перфектна фигура и невероятно излъчване. Професионализмът й личи във всички нейни фотографии – различни визии, нестандартен стил, изразителни черти…Тя е една прекрасна и мила млада дама, която избягва публичните изяви и светския шум! Но за какво й е медийно внимание, когато тя прави впечатление навсякъде, където се появи. 
Снежина, благодарим ти, че се довери на нас за едно от малкото интервюта, които даваш. За нас е чест! 


Кое е любимото Ви цвете?

Има много цветя,които истински харесвам,но ако трябва да назова едно единствено цвете, то определено би било – лалето! Някои от най-запомнящите се моменти в живота ми до този момент са били свързани със съзерцаване на лалета в естествената им среда, получване на не по-малко красиви такива, от изключително важен човек и дори опитите ми да ги рисувам!

Какви цветя обичате да подарявате?

Обичам и обикновено подарявам орхидеи. Смятам, че така оставям по-индивидуално усещане у човека, към когото е насочен моят жест, защото орхидеята като тип цвете кореспондира със собствената ми екзотична визия.

Снежина Вълкова

Как според Вас изглежда любовният букет?

Разбирането за любовен букет никога не е било въпрос на конкретна визия за мен. Бих казала, че възприемам понятието „любовен букет“, по-скоро като епизод от живота ми. Денят, мястото, енергията и най-вече усещането, че човекът, който го поднася е наистина любим!

А този в знак на приятелство?

Букетът в знак на приятелство трябва да е по-скоро съобразен с персоналните ми предпочитания. Приятелите трябва да познават приятелите си! Приятелството е необикновена близост! Истинското!

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Да! Подарих слънчогледи.

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Цветята са един от най-красивите дарове, които природата е сътворила и естествено тя е вдъхновение за много артисти.
Снежина ВълковаПървият пример, който изплува в съзнанието ми и е изключително впечатляващ за мен, особено като любител на японската мода, е свързан с един от дизайнерите, който много ценя, а именно – Issey Miyake. Едно от концептуалните решения за принт кампанията му „Pleats please“ миналата година беше да изобрази чрез графичен дизайн 6 вида цветя, всяка частица от тях направена от така известните материи – уникати, дали име и на цялата линия, а именно плисетата.

Въпросните цветя са и едни от истински любимите ми, а именно: японска роза, цвят от слива, лале, мак, лотос и още едно, което в момента не ми идва наум ( ??? ).
Визията на този проект е гениална и истински ме впечатли. Аз обичам такъв тип арт вдъхновения.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Пожелавам ви най-вече творческо дълголетие, защото ВИЕ създавате красиви епизоди, като онези, които споменах в началото на разговора. Тези „епизоди“ от човешкия живот са безценни! Те са абсолютни!

Снежина Вълкова

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *