Кутията на Христиана Парова

Христиана Парова

Кутията на Христиана Парова

Христиана ПароваХристиана Парова – има ли нужда от представяне? Всеки, който иска да има хубава фигура, е чувал името й и е виждал нейни клипчета и снимки в интернет пространството. Тя е намерила правилния начин да извае стегнато и оформено тяло по приятен и здравословен начин. Христиана тренира редовно, храни се здравословно и споделя своя опит с всички, които имат интерес. Тя е фитнес инструктор и консултант по здравословно хранене, отдадена майка и много красива жена.
В момента подготвя нови проекти, които нямаме търпение да видим.
Христиана, радваме се, че сподели с нас своите предпочитания за цветя. За нас бе чест да комуникираме с теб и да подготвим кутия, специално за теб! :) 


Кое е любимото Ви цвете?

Любимото ми цвете категорично е лалето! Виждам в него, както нежност, така и неподправен стил. Има мекота във всяка една негова разцветка.

Какви цветя обичате да подарявате?

Христиана Парова

Цветя обичам да подарявам всякакви. Това, с което се съобразявам е стилът на дамата, на която ще бъдат поднесени. Като оставям моят почерк в оригиналната опаковка, в която ще ги поднеса.

Как според Вас изглежда любовният букет?

Любовният букет изглежда само като една червена роза. Очите, които я подаряват трябва да са любовни, а розата само червена.

А този в знак на приятелство?

В знак на приятелство можеш да поднесеш всичко, като цвете и букет, все пак и поводът е важен.

Подарявала ли сте цветя на мъж? Какви?

Никога не съм подарявала цветя на мъж.

Според Вас съществува ли връзка между цветята и модата?

Връзка между цветята и модата има, може би негласна и не твърдо отвърдено, но я има. Сезонност при цветята, сезонност в модата.

Какво ще пожелаете на Run-a-Way?

Искам да ви пожелая да сте все така креативни и винаги стилни. Пожелавам и само по хубави поводи вашите изненади да радват притежателите си. УСПЕХ !!!

Христиана Парова

Споделете публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *